Şaorma de casă bogată în vitamine

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 19748 vizualizari

 

De mare succes!

 

INGREDIENTE

  •  lipie
  • cremă de brânză cu usturoi Delaco
  • fâşii de carne preparată la grătar sau şniţel
  • legume la îndemână
  • boabe de porumb
  • verdeţuri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şaorma de casă bogată în vitamine:

Poţi folosi orice fel de legume: salată verde, ceapă, roşii, ardei, ridichi, varză... Prima dată pregăteşti legumele, tăindu-le cuburi / rondele / fâşii. Apoi ungi bine-bine lipia cu cremă de brânză, aşezi legumele, pui fâşiile de grătar / şnitel şi boabele de porumb (fiert sau de la conservă). Rulezi frumos lipia, similar cu modul în care faci sarmalele. Dacă doreşti, poţi să adaugi câteva frunze de pătrunjel.

Cost/porţie: 3,5 Lei

Timp de preparare: max. 5 minute + timpul de încălzire opţional

TIPS-URI

1

 Dacă eşti vegetarian, în loc de carne poţi folosi telemea de oaie sau brânză feta tăiată cuburi. Şaorma o poţi încălzi rapid la microunde sau la cuptor.

2

este foarte practic să foloseşti în acest fel carnea rămasă de la grătarul din weekend?

Daca ti-a placut reteta noastra "Şaorma de casă bogată în vitamine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita